skip to Main Content

David del Rio Castelló
Caldes de Malavella (Girona)
Tel. +34 677 866 509
david@delrioconsulting.com

Contacta amb nosaltres

  Identificació del tractament: "Usuaris Web i contacte"
  Responsable del tractament: DAVID DEL RIO CASTELLÓ – DEL RIO CONSULTING.
  Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de la comunicació així com poder donar resposta a la mateixa.
  Legitimació: interès legítim i/o consentiment exprés de la persona interessada.
  Destinataris: les dades seran tractades confidencialment i no es cediran a tercers, excepte per imperatiu legal i/o sia necessari per a l’execució de l’encàrrec per un col·laborador.
  Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Pot exercir-los mitjançant l’apartat de contacte o per correu electrònic rgpd @ delrioconsulting.com; juntament amb còpia de document que acrediti la seva identitat.
  Informació addicional: si vol ampliar aquesta informació pot consultar la informació addicional del tractament a https://www.delrioconsulting.com/rgpd/.

  Tanmateix, i en virtut del que estableix la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC) informa que, i només en cas que marqui la següent casella podrà utilitzar les adreces de correu electrònic i/o telèfons facilitats, per remetre-li informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d'interès relativa a l'activitat de l'empresa.

  Accepta l'enviament d'informació comercial (opcional)

  Les seves dades personals aportades en el present formulari seran tractades per David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC), amb la finalitat de gestionar la informació, sol·licituds, queixes i/o suggeriments que es plantegin davant la mateixa. Així mateix, l'informem de la possibilitat que té de poder exercitar en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació en el tractament i oblit, dirigint-se a David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC), mitjançant les corresponents sol·licituds i que es podran sol·licitar al mail rpgd@delrioconsulting.com

  Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al nostre web: https://www.delrioconsulting.com/rgpd. De tot això s'informa en compliment del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal.
  Accepta la política de privacitat (obligatori)

  Els camps marcats amb (*) són obligatoris

  Back To Top