skip to Main Content

David del Rio Castelló
Caldes de Malavella (Girona)
Tel. +34 677 866 509
david @ delrioconsulting.com

Contacta amb nosaltres

David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC) es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, a excepció d’aquells proveïdors de serveis col·laboradors necessaris per a l’execució de l’encàrrec i/o si existeixi una obligació legal. Igualment l'informem que no es preveu transferència internacional de dades alguna.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris; la qual cosa legitimarà el seu tractament per part del responsable del tractament. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol·licitud.

Tanmateix, i en virtut del que estableix la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC) informa que, i només en cas que marqui la següent casella podrà utilitzar les adreces de correu electrònic i/o telèfons facilitats, per remetre-li informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d'interès relativa a l'activitat de l'empresa.

Accepta l'enviament d'informació comercial (opcional)

Les seves dades personals aportades en el present formulari seran tractades per David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC), amb la finalitat de gestionar la informació, sol·licituds, queixes i/o suggeriments que es plantegin davant la mateixa. Així mateix, l'informem de la possibilitat que té de poder exercitar en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació en el tractament i oblit, dirigint-se a David del Rio Castelló - Del Rio Consulting (DRC), mitjançant les corresponents sol·licituds i que es podran sol·licitar al mail rpgd@delrioconsulting.com

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al nostre web: https://www.delrioconsulting.com/rgpd. De tot això s'informa en compliment del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal.
Accepta la política de privacitat (obligatori)

Els camps marcats amb (*) són obligatoris

Back To Top